Hirdetés

Ex-Beatle szerepel A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszújában

|

A népszerű énekes a twitteren fedte fel magát.

Hirdetés

Az egykori Beatles énekes, Paul McCartney valósággal sokkolta a twittert, amikor is közzétett a #PiratesLife (Kalózlét) hashtaggel ellátott karakterposztert, amelyen ő szerepel kalóznak maszkírozva. A Disney megerősítette, hogy a 74 éves McCartney valóban fel fog tűnni a filmben.

Hirdetés

Hogy kit fog alakítani, vagy hogy mekkora szerepe lesz, azt egyelőre nem tudni - az öltözékéből adódóan természetesen kalózt, méghozzá egy (hamis)kártyást - de vélhetően hasonló cameo szerepe lesz, mint a Rolling Stones évtizedek óta az alkohol és a drogok által csodával határos módon egyben tartott gitárosának, Keith Richardsnak az előző két részben Jack Sparrow apjaként, akiről köztudottan Johnny Depp a kalózkapitányt mintázta. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújára már kevesebb, mint két hetet kell várni, hiszen világszerte május 26.-ától - nálunk 25.-étől - látható lesz a filmszínházakban, Johnny Depp, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kaya Scodelario és - ezek szerint - Sir Paul McCartney főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.