Hirdetés

Paul Rudd el sem hiszi, hogy érkezik A Hangya folytatása

|

Hirdetés

2014 októberében a Marvel Studios bejelentette a Harmadik Fázis filmjeit, hónapokkal azelőtt, hogy a Második véget ért volna. Tekintve, hogy a stúdió rengeteg dátumot jegyzett be 2019-ig, kétséges volt, hogy vajon tudnak-e helyet szorítani egy Hangya folytatásnak. Tavaly októberben aztán érkezett a hír, hogy 2018 július 6-án megkapjuk az Ant-Man and the Wasp névre keresztelt második részt. Egy friss interjú során Paul Rudd elárulta, hogy ő sem volt biztos abban, hogy megkapjuk a folytatást, viszont most már hamarosan belekezdenek a forgatókönyv megírásába.

Amikor aláírtam tudtam, hogy mindig volt esély arra, hogy csináljunk még egyet, de nem gondoltam volna, sőt még most sem hiszem el teljesen, hogy ez a helyzet. Megcsináljuk a másodikat, úgyhogy hamarosan elkezdődnek a megbeszélések és kitárgyaljuk, hogy miről szóljon. Azután nekiállunk megírni a forgatókönyvet.
Decemberben azt is megtudtuk, hogy Paul Rudd összefog Gabriel Ferrarival és Andrew Barrerrel, hogy közösen készítsék el a szkriptet, annak a történetnek az alapján, amit Adam McKayvel dolgoztak ki. Ferrari és Barrer nevei nem kerültek fel az első rész stáblistájára forgatókönyv írókként, ám A Hangya produkciója alatt 6 hónapon keresztül javítgatták a szkriptet. Rudd az interjújában elmondta, hogy mennyire rugalmas a Marvel, amikor több projekten is kell dolgozni egyszerre.
Nagyon könnyű dolgom volt. A Marvel nagyszerű volt, ha éppen valahol máshol kellett lennem, találtak megoldást és az alapján tologatták a dátumokat. Persze nem arról van szó, hogy mondjuk egy sorozaton kellene dolgoznom, ami kissé megnehezítené az időbeosztásomat. Viszont szerepeltem az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, amin az én munkám nem nyúlt el túl hosszúra, ami pedig A Hangya 2-őt illeti, már előre tudom, hogy mikor fogunk kezdeni és így tudok aszerint előre tervezni. Ha bármi közbe jönne, ami miatt hamarabb vagy csak később tudnánk forgatni, akkor a Marvel támogat minket és úgy ütemezi a dolgokat, hogy megfelelő legyen mindenkinek.
Az Ant-Man and the Waspban visszatér Paul Rudd Scott Lang/Hangya szerepében és Evangeline Lilly Hope Van Dyne/Darázsként. A filmet Peyton Reed rendezi, ám a történetről egyelőre még nem ismerünk részleteket. Várjátok már A Hangya folytatását?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.