Hirdetés

Paul Thomas Anderson titokban dokumentumfilmet készített

|

Hirdetés

Hamarosan újabb Paul Thomas Anderson film érkezik, hamarabb, mint gondolnánk. Nem olyan régen a Radiohead gitárosa Johnny Greenwood bejelentette, hogy Indiába utazik, ahol Shye Ben Tzur zeneszerzővel közösen fogja elkészíteni legújabb albumát. Amit viszont elfelejtett közölni, hogy Paul Thomas Anderson kamerát ragad és vele tart egy rövid dokumentumfilm erejéig. Manapság a forgatás kezdete után napokkal láthatunk spoileres képeket, a színészek körbeutazzák a világot, hogy népszerűsítsék megjelenő filmjüket, sokkal érdekesebb élmény egy semmiből érkező, felesleges körítés nélküli film. Úgy látszik a rendezők is szeretnek néha visszavonulni a kassza döngető stúdiófilmek világából. Joss Whedon például egy teljes Shakespear adaptáció forgatott le otthonában a Bosszúállók után. De nem ő az egyetlen, aki így cselekedett, hiszen Christopher Nolan is egy jóval visszafogottabb filmbe vágott bele, ugyanis egy stop-motion rövidfilmet készített, amely Quay címen érkezik majd. Anderson egy rendkívül tehetséges rendező, tehát biztosan gyönyörű lesz a Greenwood dokumentumfilm. [caption id="attachment_65138" align="aligncenter" width="1024"]

Paul Thomas Anderson a Beépített hiba forgatásán.[/caption]  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.