Hirdetés

Pazar előzetes érkezett a The Walking Dead bónusz részeihez

|

Hamarosan visszatér a népszerű zombidráma hat extra epizóddal.

Hirdetés

Bár a koronavírus-járvány miatt a tervezettnél később, de októberben csak megérkezett a The Walking Dead tizedik évadának "záróepizódja", amiről időközben persze kiderült, hogy mégsem ez búcsúztatta az aktuális szezont. A showrunner Angela Kang még a Comic-Con@Home keretében jelentette be, hogy az A Certain Doom című epizód után 2021-ben kapunk még hat epizódot, ami február végén érkezik, és már egy hosszabb előzetest is kiadtak hozzá.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy miről fog szólni a plusz hat rész, de egész biztosan látjuk még azokat a fehér ruhás katonákat, akikkel Eugene, Yumiko, Princess és Ezekiel találkozik a legutóbbi epizód utolsó perceiben. A rohamosztagosokra hajazó katonákat a képregény ismeretében nehéz lehetett hova tenni, ám aki olvasta Robert Kirkman műveit, az tudja, hogy a látottak a Commonwealth-történetszál felvezetéséül szolgáltak.

A kedvcsináló tanúsága szerint a folytatásban kiéleződik a másfél évados kihagyás után visszatérő Maggie Rhee (Lauren Cohan) és a Negan (Jeffrey Dean Morgan) közti ellentét is, ami érdekes morális dilemmákhoz vezethet a csapaton belül. Apropó, Negan: a bónusz epizódok egyike az Itt van Negan! című különszámot fogja adaptálni, amelyben betekintést nyerünk a karakter múltjába, és ahol a feleségét Dean Morgan valóélet-beli felesége, Hilarie Burton fogja alakítani.

A The Walking Dead február 28-án tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.