Hirdetés

Pazar Star Wars rajongói film készült Obi-Wan Kenobiról

|

Garantáltan meghozza a hangulatot az érkező sorozathoz.

Hirdetés

Amennyiben idén decemberben valakinek még nincs csömöre a Star Warstól a Skywalker-sagát betetőző IX. epizód, a Skywalker kora és a The Mandalorian utolsó részeit követően, egy csapat lelkes rajongó a napokban tette közzé a nemes egyszerűséggel Kenobi címre keresztelt kisfilmet, amely a címszereplő Jedi mester száműzetésébe enged betekintést a Tatooine-on, nemsokkal A Sith-ek bosszúja eseményeit követően.

Hirdetés

Az élőszereplős rajongói film története szerint a Birodalom rátalál a kis Luke Skywalkerre, akinek lévén Obi-Wan a védelmére esküdött, természetesen nem is hagyja szó nélkül a hívatlan vendégek látogatását. A Jamie Costa színész-producer által megálmodott alkotás minden ízében igényesen kivitelezett és összerakott, a látványra, a koreográfiára, de még a zenei aláfestésre sem lehet különösebb panaszunk. Külön érdekesség lehet A klónok háborúja animációs sorozat rajongói számára, hogy az Obi-Wan karakterét megszólaltató James Arnold Taylor vállalta el a Leegus kapitány nevű birodalmi tiszt szerepét.

A nyár végén megrendezett Disney-esemény óta tudjuk, hogy hamarosan a karaktert a Star Wars-előzménytrilógiában feledhetetlenül alakító Ewan McGregor is visszatér ikonikus szerepéhez, méghozzá egy Disney+-ra szánt minisorozatban, amiben a fenti kisfilmhez hasonlóan nyolc évvel A Sith-ek bosszúja történéseit követően, és tizenegy évvel az Egy új remény előtt találkozunk újra a Tatooine sivatagában remeteként élő Obi-Wannal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.