Hirdetés

Új Battlestar Galactica sorozattal jön a Peacock, az NBCUniversal streamingje

|

Lassan heti rendszerességgel írunk az újabb és újabb streaming szolgáltatások körüli bejelentésekről, ezúttal a Peacock került reflektorfénybe.

Hirdetés

Az NBCUniversal streaming szolgáltatása 2020 áprilisában startol majd el és elég erősen épít a cég a jövő évi Olimpiára is marketingszempontból, hogy behozzák az idén elstartoló Apple TV+-t és Disney+-t.

Hirdetés

A streamingen olyan már ismert sorozatokat találunk majd, mint a The Office, a Városfejlesztési osztály (ez a kettő exkluzívan, csakis a Peacockon keresztül lesz elérhető), a Brooklyn Nine-Nine - Nemszázas körzet, a Downton Abbey, a Dr. House, az Egy rém rendes család, a Monk, a flúgos nyomozó vagy a Saturday Night Live, csak hogy párat említsünk.

Filmek terén is széles kínálat várható (továbbra is a teljesség igénye nélkül) olyan alkotásokkal, mint: Amerikai Pite, Koszorúslányok, Apádra ütök, Egy csodálatos elme, Vissza a jövőbe trilógia, Túl a barátságon, Kaszinó, Mielőtt meghaltam, E.T., Cápa, Mama Mia, Shrek, Nulladik óra. A Bourne, a Gru és a Halálos iramban franchise összes filmje is elérhető lesz.

Az árakról egyelőre még nem közöltek információt, sem arról, hogy az új, eredeti sorozatok heti rendszerességgel, vagy egyszerre, egész évaddal jelentkeznek-e majd.

Apropó új, eredeti tartalmak - az alábbiak érkeznek biztosan a Peacockra:

-  Érkezik egy új Csillagközi romboló (Battlestar Galactica) sorozat a Mr. Robot alkotójától, Sam Esmail-tól (a sorozat inkább spin-off lesz, nem pedig reboot, ami a BSG világában játszódik)

- A Dr. Death című dráma sorozatban Jamie Dornan, Alec Baldwin és Christian Slater főszereplésével ismerhetjük meg Dr. Christopher Duntsch igaz történetét, aki idegsebészként megnyomorította áldozatait

- A Brave New World című dráma Demi Moore főszereplésével Aldous Huxley híres, utópisztikus regényét dolgozza fel, amit gyakran említenek egy lapon Orwell 1984-ével, mint az érem másik oldala

-  A Saved by the Bell és a Punky Brewster komédia sorozatok is rebootot kapnak

- Új vígjáték sorozatok is várhatók többek között Jimmy Fallon-tól, Seth Meyers-től, Ed Helms-től, Jada Pinkett Smith-től és Rashida Jones-tól

- Mindezeken felül pedig új filmek is jönnek egyenesen a streaming szolgáltatóra az Universal Pictures, a Focus Features és a DreamWorks Animation stúdióktól egyaránt

Egyelőre ezek a legfontosabb infók az Universal pávájáról. Szokásos kérdés: ezek alapján előfizetnétek a Peacockra? Vagy inkább megkímélitek a pénztárcátok a megannyi streaming tengerében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.