Hirdetés

Penelope Cruz lehet a következő Bond lány

|

A Skyfall nagy elvárásokat állított a folytatás elé, de úgy tűnik lassan összeáll a 24. Bond film. Múlt héten kiderült, hogy Sam Mandes valószínűleg mégis visszatér a rendezői székbe, és most már van egy Bond lányunk is.

Hirdetés

Yahoo! Movies UK szerint, az Oscar-díjas színésznő, Penelope Cruz lesz a soron következő Bond lány. Mire felölti a szerepet betölti a 40-et, ezzel ő lesz kémünk eddigi legidősebb szeretője (és az életkora illeni is fog a 45 éves Daniel Craigéhez). Maga az életkor azonban jelentéktelen, más szempontból nézve Cruz tökéletes választás. Éles személyiség, szexi, és könnyedén tudja kezelni Craiget. A film producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson már korábban is szerették volna megszerenzni a színésznőt, de akkor a szerencsétlen ütemezésnek hála nem tudtak együtt dolgozni.

A 24. Bond mozi forgatása jövő nyáron kezdődik. Habár 2016-os premierről hallottunk, a korai forgatásnak köszönhetően talán már 2015-ben megkapjuk az új filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.