Hirdetés

Penge csatlakozhat a Bosszúállókhoz?

|

Hirdetés

2013-ban történt, amikor is a Marvel Studios visszakapta négy ikonikus képregény karakterének a jogait, név szerint Daredevil, Ghost Rider, The Punisher és Penge tért ’haza’. Azóta a Marvel nem tökölt, és a Netflixszel karöltve elhozta nekünk Daredevilt a TV képernyőkre, mely sötét, és realisztikus hangvételével nagy sikert aratott. Készül is már a 2. évada, melyben főbb szerepben feltűnik A megtorló (The Punisher) is, akit Jon Bernthal fog életre kelteni. Voltak pletykák arról is, hogy Ghost Rider és Penge megkaphatja saját, önálló sorozatát, ám most Wesley Snipes elmondta, van rá esély, hogy a vámpírvadász csatlakozzon a Bosszúállókhoz. Erről így nyilatkozott a színész:

Nagyon érdekes lenne. Mármint, tudom, hogy ez benne van a képregényben is. Érdekes lenne látni, hol lenne hely neki, és hogy miként tudna beilleszkedni. Tuti megharapna valakit.
Wesley Snipes egyébként az idei Comic-Conon hintette el, hogy megbeszéléseket folytatott a Marvellel egy esetleges Penge 4 filmről. Egy másik pletyka szerint a Marvel pedig már meg is kezdte az előkészületeket egy reboothoz. Bár ezek egyike sem lett megerősítve, Wesley Snipes ismét elmondta, hogy folyamatosan tárgyalnak a lehetőségekről:
Mindig van lehetőség, hisz ez a Marvel kezében van. A beszélgetések mindig jól telnek el. Mindannyian úgy látjuk, van értelme ennek az egésznek. Majd meglátjuk, hogy mennek a dolgok, de nem igazán tudom, hogy jelenleg mi fog még történni a közeljövőben.
Mit gondoltok, Wesley Snipes "Pengéje” elférne a Föld leghatalmasabb hősei mellett?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.