Hirdetés

Penge - Egyelőre nem kérnek belőle

|

Az IGN szóba elegyedett Wesley Snipes-szal - aki jelenleg adócsalás bűntette miatt tölti megérdemelt börtönbüntetését - és a Penge negyedik lehetséges részéről faggatta a színészt.

Hirdetés

Bár a Marvel visszaszerezte a Penge jogait, nem úgy tűnik, hogy bármit is kezdenének vele. A nép nem mondana ellent egy újabb résznek, hiszen az első kettő rendes iparos munka volt, de a Szentháromság már a vicc határát súrolta és a helyzetet csak tovább rontotta a harmatgyenge tv sorozat is. Talán éppen ezért, de senki sem töri magát, hogy filmet készítsen Penge 4 címen, még a Marvel-nél sem szerepel betáblázva a következő 5 évben sem, de nem lennék meglepve, ha egyáltalán nem készítenék el. Snipes mindenesetre azt nyilatkozta, hogy ő szívesen benne lenne a folytatásban, ötletei is lennének hozzá dögivel, csak a stúdió teremtsen megfelelő körülményeket és forgatókönyvet hozzá. Vajon ennyi volt Penge pályafutása?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.