Hirdetés

Pletyka: új Penge és Fantasztikus Négyes film készül

|

A meg nem erősített híresztelések szerint mindkettő alkotás még eléggé alpha fázisban van, de az eddig felvázoltak alapján kíváncsivá tettek minket.

Hirdetés

Érdemes előre leszögezni azt a tényt mind a Pengével, mind pedig a Fantasztikus Négyessel kapcsolatban, hogy ezek csak a We Got This Covered pletykái, így nagy rá a lehetőség, hogy HA meg is valósulnak, akkor sem ezen a vonalon fognak elindulni. Ennek ellenére mindkét infó felettébb érdekesnek tűnik és nagyon bízunk benne, hogy ezen elképzelések alapján fognak majd elkészülni.

Hirdetés

Maga a Penge (Blade) sokunknak ismerősen csenghet, hiszen ez a trilógia azon filmek csoportját népesíti, melyek a jobb napokat látott Wesley Snipes szereplésével készültek. Az eredeti, 1998-as első rész már kultikus státusznak örvend, amit a készítők (legfőképpen Guillermo del Toro) hellyel-közzel tovább tudott vinni a második részre, amely sokkal akciódúsabbra, véresebbre és komolyabbra sikerült. Sajnos a harmadik filmmel kapcsolatban ezeket a jelzőket már nem tudjuk elmondani, még annak ellenére sem, hogy Snipes mellett szerepet kapott benne Ryan Reynolds és Jessica Biel is.

Az a pletyka, hogy ezek a filmek folytatást kapnak nem új keletű, egy ideje már kering az interneten, még maga Snipes is amellett lobbizott, hogy elkészülhessen legalább egy újabb rész. Most viszont meg nem erősített információk szerint úgy néz ki, hogy tényleg készülőfélben van egy folytatás, ám ezt se vegyük nagyon készpénznek. Elméletileg maga Snipes is vissza fog térni benne, mint Eric Brooks, azaz Penge, aki a saját lányát, Fallon Greyt képzi ki egy professzionális vámpírvadásznak. Vannak azzal kapcsolatban is susmogások, hogy ténylegesen R-besorolású lesz majd a kész film, vagyis masszívan +18 karikás, aminek mi csak örülni tudunk, hisz egy olyan képregényhősnek, mint Penge, igenis kijár a magas korhatárbesorolás.

A Fantasztikus Négyes felvetés pedig a Disney-Fox üzlet kapcsán vetődött fel, hiszen mivel az egeres cég felvásárolta a rókás céget, így olyan képregényfilmes jogok is visszakerültek a Marvelhez, mint az X-Men, vagy éppenséggel a Fantasztikus Négyes. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke elvileg már el is kezdte a készülődést a még be nem jelentett, egyelőre szupertitkos film kapcsán, ami az eddig fellelhető három Fantasztikus Négyes mozi struktúrájával szembe fog menni, hiszen a WGTC úgy tudja, hogy a film a négy összeverbuválódott szuperhős kapcsolatát fogja majd bemutatni a 20-as éveik végén, a 30-as éveik elején.

A pletykák alapján ez a mozi sokkal jobban kapcsolódhat a képregényekhez, mint az előzőek (egészen pontosan Brian Michael Bendis "Ultimate Fantastic Four" sorozatát adaptálHATják majd a nagyvászonra). És - ami talán a legfontosabb - nem Doctor Doom, vagyis polgári nevén Victor Von Doom lesz a főellenség, hanem valaki egészen más, akinek kilétét még homály fedi. Mindenesetre mi addig bízunk a projektben, ameddig értelmét látjuk, bővebben majd a hivatalos bejelentések, információk után fogunk tudni beszámolni.

Ti megnéznétek egy új Pengét vagy egy idősebb szuperhősöket felvonultató F4 filmet esetleg?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.