Hirdetés

Jelen pillanatban nem készül új Penge-film

|

Habár már egy ideje pletykálnak ezt-azt Penge karakterét illetően, a Marvel Studios elnöke végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Hirdetés

Tavaly röppentek fel olyan híresztelések, miszerint többek között Penge is csatlakozhat a későbbiekben a Marvel Filmes Univerzumához egy saját Netflix-széria formájában, ami minden bizonnyal nagy örömet okozna sok rajongó számára - a projektről természetesen azóta sem hallottunk semmit, ami igaz Moon Knight-ra is, de az most egy egészen más kérdés. Amikor visszaszálltak a vámpírvadász karakter jogai, a Marvel Studios elnöke elismerte, hogy vannak vele terveik, de erre kell találjanak egy megfelelő időpontot is. 

Hirdetés

Kevin Feige végre ismét megszólalt a témában, és a The Playlist nevezetű portál számára öntött a pohárba tiszta vizet jelenlegi terveiket illetően Pengével. 

Ezt régebben megkérdezték, és azt hiszem a válaszunk az volt, hogy 'Nem, egy bizonyos ponton fogunk majd valamit csinálni Pengével. Nos, még mindig ez a válasz. Továbbra is úgy gondoljuk, hogy ő egy nagyszerű és roppant szórakoztató karakter. Egy ilyen film az univerzum egy egészen más oldala lenne, de elképzelhető, hogy például netflixes sorozatokban vagy esetleg ABC műsorokban bukkanna fel, hasonlóan, mint ahogy most a Szellemlovas a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben. Ez szerintem jobb lenne annál, mintha társulnánk egy másik stúdióval és egyedül dolgoznánk egy folytatáson. Mi is ez pontosan? Hol fog megtörténni? Majd meglátjuk. Egyelőre még csak minden elképzelés, nincs semmi leírva, amiről tudomásom lenne.

Jelen pillanatban így állunk, szóval most már parkolópályára állhatnak a karakterrel foglalkozó híresztelések. Ti mit gondoltok, szívesen látnátok Pengét a Marvel Filmes Univerzum részeként? Örülnétek, ha visszatérne a korábban életre keltő Wesley Snipes, vagy jobb lenne teljesen elölről kezdeni a franchise-t?

Írta: Marvel Magyarország 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.