Hirdetés

Penny Dreadful 3. évad új előzetes - A sötétség közeleg

|

Hirdetés

A Penny Dreadful a Showtime nagyon-nagyon sötét és kemény sorozata, nehéz is leírni, hogy pontosan miről szól, mert igazából ez egy természefeletti dráma teledobálva sok klasszikus és annyira nem ismert szörnyekkel, hivatalson pedig egy egyszerű horror sorozat, de a Penny Dreadful minden csak nem hétköznapi. Itt van az első, illetve második előzetes bizonyítékként. A sorozat már a harmadik évadára tér vissza idén, amihez jár is egy kellően nyomasztó új előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=gCFABhWtqVc A korábbi évadok szörnyei visszatérnek, sőt Patti Lupone állandó szereplővé lép elő, gazdagítva ezzel a már amúgy is imponzáns színészgárdát: Eva Green, Josh Harnett, Timothy Dalton, Reeve Carney, Brona Croft, Harry Treadaway és az új belépők: Shazad Latif, Christian Camargo, Sam Barnett, Jessica Barden és Perdita Weeks. Premier május 1-je. Ráadásként néhány friss kép az évadból: [gallery columns="4" ids="85966,85965,85964,85963,85962,85961,85960"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.