Hirdetés

Péntek 13 reboot - Megint eltolták a premiert

|

Hirdetés

Vagy azzal kéne kezdenem, hogy még mindig tolják? 2013-ra ígérték először, hogy lesz egy Péntek 13 reboot, aztán végül kitűztek egy időpontot 2015. március 13-ra. A legújabb cél, 2017. január 13., sorban a negyedik(!) premier dátum. Ha valaki emlékszik a Ház az erdő mélyént tologatták nagyjából ennyiszer, aminek meg is lett az eredménye, sőt, még egy pert is a nyakába kapott idén. Az új premier ráadásul nagyon rossz választásnak tűnik, mert ide már bejelentkezett a The Dark Tower (Sony), a Geostorm (Warner Bros.), a Power Rangers (Lionsgate) és a Hidden Figures (20th Century Fox). Ez enyhén szólva is durva konkurencia, nem tudom ki akarna önszántából egy Stephen King adaptációval versenybe szállni. Színészek egyelőre nincsenek, csak rendező (David Bruckner -V/H/S) és író (Nick Antosca - Hannibal). Egy ideig arról volt szó, hogy talált kamerás lesz, de nem tudtak egy normális sztorit írni köré, így ezt az ötletet elvetették. Már volt szó egy sorozatról is, de látva a Scream és a Scream Queens nem valami elsöprő sikerét, lehet ebből sem lesz semmi. 2009-ben már volt egy új Péntek 13, amire szerintem senki nem emlékszik, mondjuk ez annyira nem nagy baj. Akkor Jared Padalecki (Odaát) menekült Derek Mears elől.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.