Hirdetés

Percy Jackson és az Olimposziak 2 - Nathan Fillion a stábban

|

Aki nem ismerné a tehetséges úriembert, annak csak három egyszerű szavat mondanék: Castle, Firefly, Serenity. Nathan Fillion ezúttal a Percy Jackson folytatásában kapott szerepet.

Hirdetés

A Percy Jackson és az Olimposziak korrekt eredményt ért el a pénztáraknál, összesítésben a 95 millió dollárból forgatott film majd 230-ig elvánszorgott, már ami a bevételt illeti. A kiadó éppen ezért úgy gondolta, hogy elkészülhet a folytatás is Rick Riordian regényei alapján, mely a Percy Jackson és az Olimposziak 2: A szörnyek tengere címet kapta és 2013. március 26.-án debütálhat a tengerentúlon. A folytatásban természetesen visszatér Percy szerepében Logan Lerman, barátai maradnak Alexandra Daddario és Brandon T. Jackson, de Nathan Fillion karaktere sem lesz meglepetés, ugyanis ő Dylan Neal-t váltja Hermész szerepében. Valószínűleg a folytatásban nagyobb szerepe lesz a karakternek, így nevesebb színészt kerestek hozzá. A szörnyek tengerében hőseink az aranygyapjút keresik, ezért elmennek a Bermuda-háromszögbe, amely teljesen más veszélyeket rejt, mint ahogyan a legendákban áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.