Hirdetés

Percy Jackson és az Olimposziak: A szörnyek tengere - Friss információk

|

A Rick Riordan fantasy szériáján alapuló filmadaptáció semmilyen téren nem nyújtott annyit, hogy érdemes lehessen folytatni, de a Fox mégis berendelte a folytatást.

Hirdetés

A szörnyek tengere alcímű folytatás Rick Riordan második kötetéből merít erőt, vagy legalábbis azt használja fel Scott Alexander és Larry Karaszewski, hogy forgatókönyvet körmöljenek a stúdió számára. A folytatás mielőbbi elkészítésének érdekében felfogadták Thor Freudenthal rendezőt, akinek olyan letehetetlen remekműveket köszönhetünk, mint az Egy ropi naplója vagy a Kutyaszálló. A Fox jövőre már látni szeretné a premiert, úgyhogy Thor-nak (ezt jó volt kimondani) igyekeznie kell. A szereplőgárda tekintetében nem tudni, hogy az egész csapatot láthatjuk-e újra, de Percy Jackson állítólag továbbra is Logan Lerman lesz, szinte szerelmes bele ilyen szinten a Fox. A szörnyek tengeréről annyit lehet tudni, hogy a legendás Arany Gyapjú keresésére adják fejüket Jackson-ék...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.