Hirdetés

Perelik a Drive-ot, mert nem Halálos Iramban stílusú

|

A FilmDistrict forgalmazó nem mindennapi üggyel volt kénytelen szembesülni: egy elégedetlen hölgy perli őket a Drive félrevezető trailerei miatt.

Hirdetés

Sarah Deming perelni szeretné a Drive - Gázt! forgalmazóját, a FilmDistrict-et mivel elmondása szerint a cég csúnyán átvágta őt: a film előzetesei egy akcióval teli, pörgős Halálos Iramban-szerű produkciót ígértek, ehelyett alig van benne üldözés, lassú és vontatott dráma bonatkozott ki. A hölgy hozzátette, hogy Nicolas Winding Refn filmje mindezek mellett antiszemita, és arra sarkalja a nézőket, hogy zsidóellenesek legyenek. Deming szeretné visszakapni a jegy árát és rendkívül örülne annak is, ha még páran csatlakoznának a perhez és felfigyelne Hollywood piszkos kis üzelmeire a világ összes médiája. Mit gondoltok? Szerintetek is megtévesztőek voltak a Drive előzetesei és ti is mást vártatok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.