Hirdetés

Perlik Joss Whedont a Ház az erdő mélyén miatt

|

Hirdetés

Joss Whedon új filmje, a Bosszúállók: Ultron kora hamarosan világszerte bemutatkozik, Drew Goddard Daredevil sorozata épp most rajtolt el a Netflixen hatalmas sikerrel, ezért nem véletlen, hogy ezt az időszakot választotta egy Peter Gallagher nevezetű szerző arra, hogy beperelje mindkettejüket a 2012-es Ház az erdő mélyén című filmjük kapcsán. Az említett alkotás (amely egyébként Chris Hemsworth főszereplésével készült) forgatókönyvét Whedon írta, a rendezést pedig Goddard látta el, akik most egy kellemetlen per bírósági ügy elé nézhetnek, ugyanis Peter Gallagher szerint a Ház az erdő mélyén ötletét az ő 2006-os The Little White Trip: A Night in the Pines című könyvéből lopták, ezért 10 millió dollárt követel tőlük.

8175PYbTmiL
Az író rámutatott arra, hogy a karakterek nevei és személyiségei is hasonlóak (Julie - Jules, Dura - Dana) a könyvbeli változatokhoz, ahogyan a koncepció is. Ezenfelül azt tudta még felhozni, hogy a saját önerőből kiadott mű kapható volt a Venice Beachen és Santa Monicán is, amelyek közel vannak a vádlottak irodájához, tehát bármikor hozzáférhettek. Merő véletlen lenne, hogy Gallagher csak három évvel később fordult bírósághoz, éppen, mikor Whedon és Goddard is a figyelem középpontjában van? Nem hinnénk, de amint ítéletet hirdetnek az ügyben, rögtön jelezzük felétek. https://www.youtube.com/watch?v=T5Je9orSOlA
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.