Hirdetés

A Person of Interest 5. évadja lesz az utolsó

|

Hirdetés

A Person of Interest (A célszemély) 5. évadjának ősszel kellett volna startolnia, mint minden hagyományos CBS drámának, de már korábban bejelentették, hogy csak mid-season idején kezd és ennek megfelelően rövidített évadot, 13 részt kap. Aztán persze elég nagy lett a csend, januárban nem is kezdődött el és ezzel a rajongók csak egyre frusztráltabbá váltak, hisz minek kapott berendelést, ha azt a csatorna mégsem akarja leadni? A várakozásnak vége, mert végre kaptunk egy premier dátumot: május 3. Ez egy keddi nap, és a rákövetkező héttől kezdve hétfőnként is lesz egy rész, tehát 7 hét alatt le is pörgetik a teljes szezont, ami gondolom senkit nem ér meglepetésként, egyben az utolsó is lesz. A Person of Interest nagyon jól kezdett, az epizódikus jellege miatt sokan megkedvelték, arról nem is beszélve, hogy igen fontos témába ásták bele magukat a készítők, de aztán jött a Mr. Robot és elveszítette a különlegességét. Valami a 3. évadra elromlott, vagy csak az egyre inkább szérializálttá váló történetvezetés elijesztette az alkalmi nézőket, ki tudja? Mindenesetre a készítők készültek a folytatásra, így a vége nem lesz száz százalékosan lezárva, de többször elmondták, hogy elmegy sorozatzárónak is. (Vagyis nincs kiborító cliffhanger a legvégén.) Az egyik főszereplőnek (Sarah Shahi - Shaw), már biztos helye van az egyik új CBS-es drámában, a Nancy Drew-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.