Hirdetés

Perszeusz győzhetetlen?

|

Perszeusz visszatér. Sam Worthington – aki az Avatar-ban játszott szerepe óta a legnagyobb világsztárok közé tartozik – ismét karddal az oldalán küzd a mitológiai szörnyek ellen A titánok haragja című filmben.

Hirdetés

A színész a felvételek szünetében találkozott néhány újságíróval, és beavatta őket munkamódszerébe: a legnagyobb filmet is egy egészen kis történetként képzeli el. – A titánok haragja óriási költségvetésű látványmozi, de tulajdonképp egy pasasról szól, aki rosszban van az apjával, pedig már neki is van egy fia – magyarázta. – És az apja összevész a saját testvéreivel is. A családi konfliktus az alap. Persze, ebből még Bergman-film is lehetne, de mi behozunk a képbe egy csomó szörnyet és speciális effektust: az eredmény egy szuperjó mozi lesz. De attól én még az eredeti, kis történetet játszom el. Úgyis nagyon szeretem azokat a filmeket, amikben a főhős is kap néhány nagy ütést. Hiába játszom félistent, az emberi felemet alaposan kiosztják néhányszor A titánok haragjá-ban. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.