Hirdetés

A PETA javaslata szerint a vegán életmóddal adhatná le a kilókat kövér Thor

|

Egy Taika Waitihez címzett levélben fogalmazta meg jótanácsait a szervezet.

Hirdetés

Mindannyiunkat meglepetésként ért szeretett skandináv istenünk, Thor átalakult fizimiskájának a látványa a Bosszúállók: Végjátékban - a szomorúság elől ugyanis az evésbe és a Fortnite-ba menekült a Chris Hemsworth által alakította karakter, aminek meg is lett az eredménye, egy nem is olyan kicsi pocak formájában. Azt még nem tudni biztosan, hogy a karakter következő önálló filmjében, a Thor: Love and Thunderben vajon a klasszikus vagy a túlsúlyos inkarnáció tér vissza, ám a PETA-nak van néhány jó tippje arra, hogyan nyerhetné vissza régi formáját a közkedvelt istenség.

Hirdetés

Az amerikai állatvédő szervezet képviselője, Lewis Crary egy humoros levelet címzett a Thor: Ragnarök rendezőjéhez, Taika Waititihez, amiben azt ecsetelte, hogy számos indok szól amellett, amiért érdemes lenne Hemsworth karakterének áttérnie a vegán életmódra. Többek között arra is kitért, hogy maga a színész is egy növényalapú diétába kezdett több Marvel-film forgatása alatt. Hemsworth személyi edzője szerint a bab és a zöldségburgerek kifejezetten feküdtek a színész ízlésének.

A kedvenc érvünk Thor vegánsága mellett viszont mégis Crary okfejtése, miszerint ez az életmód tökéletesen egybevág a karakter alapvető céljával: nevezetesen a Föld bolygó megmentésével. Az állati eredetű termékek teljes elhagyásával ugyanis több, mint 3500 liter vizet, nagyjából 9 kilogrammnyi kibocsájtott széndioxidot és durván 275 négyzetméternyi erdőt spórolhatna és óvhatna meg Thor, egymaga. Ha jobban belegondolunk, a szíve mélyén Thanos céljai sem álltak annyira távol mindettől.

Most aztán fel lett adva a lecke a mennydörgés pocakos istenének. Thanos megállítása sem volt ugyan semmi, de azért érdemes lenne elkezdeni kicsiben is gondolkodni. A Thor: Love and Thunder egyébként 2022 februárjában érkezik meg a mozikba, így még lesz egy kis idő, mire kiderül, milyen formában is lép Thor majd Jane Foster elé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.