Hirdetés

Peter Dinklage az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatásán

|

Bryan Singer közzétett egy képet amin ő és Peter Dinklage (Trónok harca) épp a szkriptet tanulmányozzák a forgatási helyszínre tartó úton.

Hirdetés

Azt még nem tudni, hogy milyen szerepet kap Dinklage, de a képek alapján egy rossz fiú... egy bajszos rossz fiú. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban, Kitty Pride visszaküldi az elméjét fiatalabb énjébe, hogy figyelmeztesse az X-Meneket Robert Kelly szenátor meggyilkolására, melynek eredménye az, hogy az Őrszemek irányítják az Egyesült Államokat és a mutánsokat internáló táborokba gyűjtik. Az új X-Men moziban szinte minden eddigi mutánst alakító színész felsorakozik, úgy mint Ian McKellen, Patrick Stewart, Hugh Jackman, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing és Boo Boo Stewart. A tervezett bemutató 2014 Július 18. (képért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.