Hirdetés

Peter Jackson 50 éves lett + The Hobbit forgatási fotók

|

A sokak mesterének és példaképének számító rendező október 31. napján töltötte be az ötvenedik életévét, emellett Elijah Wood-ot kapták lencsevégre a The Hobbit forgatásán.

Hirdetés

Peter Jackson 1996-ban tört be a köztudatba a Törjön ki a frász! című vígjáték-horrorral, azonban a világhírnevet a 2001-ben induló A Gyűrűk Ura regények filmre vitele hozta meg neki. 2001-ben A gyűrű szövetsége, egy évvel később A két torony, majd 2003-ban A király visszatér következett a listán, a siker garantált és leírhatatlan volt. Kultuszfilmekké és rendezővé nőtte ki magát. 2005-ben egy másik legendát próbált életre kelteni, feldolgozta a King Kong témát nem is rosszul. Négy évvel később egy sokak által vitatott, de remek drámát hozott Komfortos mennyország néven, ami pedig a jövőt illeti, folytatja Tolkien munkája előtti tisztelgését és vászonra viszi a The Hobbit-ot (magyar földön A babó néven jelent meg) két részben. Boldog születésnapot kívánunk neki! Olvass tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.