Hirdetés

Peter Jackson Doctor Who epizódot rendezne

|

Egy gyors Google-keresés megmutatja, hogy csomó Ki vagy Doki?/Gyűrűk Ura rajongói crossover létezik, ahogyan azt elvárhatjuk a bolygó két legnagyobb rajongóbázissal rendelkező művétől.

Hirdetés

A Doctor Who egyik csillaga, Matt Smith elhintette a Waikato Times újságírójának, hogy mennyire szeretne egy epizód forgatásáért Új-Zélandra menni, különösen, ha a Gyűrűk Ura és Hobbit rendezője, Peter Jackson dirigálná azt. Az újság kapott az alkalmon és telefonon keresztül megkereste a direktort, akinek rendkívül tetszett az ötlet: "Hatalmas Doctor Who rajongó vagyok és Matt egyszerűen fantasztikus. Csak mondjatok egy pontos helyet meg időt és én ott leszek!" Vajon valóra válhat a rajongók álma valaha is és Peter Jackson elkészít egy Doctor Who epizódot? Valószínűleg nem, de a lehetőség fenn áll és az már több, mint a semmi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.