Hirdetés

Petíció indult a Dredd folytatásáért

|

Ha tetszett a Karl Urban nevével fémjelzett Dredd és szeretnétek, ha a stúdió finanszírozza a folytatást, akkor nem kell mást tennetek, mint aláírni a megadott petíciót.

Hirdetés

Pete Travis 2012-es filmje megtalálta a megfelelő közönséget, akiknek tetszett is az, amit láttak, azonban a Dredd nem teljesített olyan jól a pénztáraknál, mint ahogyan azt a stúdió szerette volna, ezért veszélybe került a folytatás, noha alapból trilógiában gondolkodtak a készítők. Korábban már Travis rendező és maga Karl Urban is azt nyilatkozta, hogy ha a rajongók szeretnék, akár még össze is jöhet a folytatás, most pedig valóban tehetünk mi is a Dredd 2 megvalósításáért: írjuk alá mindannyian a petíciót! Jó hír egyébként, hogy a Dredd DVD és Blu-ray eladásai valamelyest kárpótolták a stúdiót, ugyanis igen csak kapkodják a korongokat, tehát akár még el is készülhet az a folytatás. Ne feledjétek aláírni a petíciót!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.