Hirdetés

Phasma Ex Machina - Visszatérés a halálból?

|

Vajon erőnkön túli igyekezettel és őrült módszerrel képesek vagyunk valakit visszahozni a halálból? Ha elvesztenéd a szüleidet egy balesetben, visszahoznád őket vállalva a következményeket?

Hirdetés

Ezek és ehhez hasonló kérdések kezdik el foglalkoztatni a nézőt akaratlanul is a Phasma Ex Machina című sci-fi-thrillerben, legalábbis majd ez fogja. Ugyanis még nincs kész, csak az alapanyag. Matt Osterman 2010-ben hozta össze a filmet, de nem aratott vele akkora sikert, mint szerette volna. A Universal stúdió gondolt egyet és ők is elszeretnék készíteni ezt a remek ötletet, ugyanazon címen, csak más rendezővel és körettel. Gary Shore, a szakmában még zöldfűlűnek számító úriember készíti el a filmet Nathan Parker forgatókönyvéből táplálkozva - jelentette a Deadline. A Phasma Ex Machina sztorijában egy fiatal fiú egyedül kényszerül nevelni az öccsét ebben a nehéz világban, miután elvesztette szüleit egy tragikus autóbalesetben. A fiú nem nyugszik bele a sors döntésébe és megpróbál ellenszegülni: épít egy olyan gépet, amivel állítólag visszalehet hozni valakit a halálból, de ő és a környezete hatalmas árat fizethet a természet rendjének megbolygatásáért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.