Hirdetés

Phasma Kapitány biztosan visszatér a Star Wars 8-ban

|

Hirdetés

Januárban sajnálattal jelentettük, hogy a Star Wars VIII. epizódja a tervezett 2017 május 26-i bemutató helyett, 2017 december 17-én fog a mozikba érkezni. Habár a forgatás hamarosan kezdetét veszi, a teljes szereplőgárda listája egyelőre igencsak homályos. Most azonban egy kicsit tisztult a kép, ugyanis a Phamsa Kapitányt alakító Gwendoline Christie elárulta, hogy karaktere visszatér a folytatásban.

Benne leszek a következő Star Wars filmben is. Eszméletlenül izgatott voltam. Nem titok, hogy hosszú ideig kampányoltam a szerepért. Nagyon örültem, amikor J.J. Abrams a filmjében akart látni, ráadásul egy olyan szerepben, amit eredetileg egy férfinek szántak volna.
Múlt héten azt is megtudtuk, hogy Phasma páncélja eredetileg egy Kylo Ren dizájnnak indult, ám a leszavazott ötlet egy egészen új karakter képében élt tovább. Ez némi magyarázatot adott arra, hogy Christie és a króm páncélzatú rohamosztagos parancsnok miért kaptak csekélyebb szerepet a vártnál. Reméljük, hogy a Star Wars 8-ban többet látjuk majd a vásznon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.