Hirdetés

Phineas és Ferb összefutott A bosszúállókkal

|

Itt az eredménye annak, ha túl sok jog kerül a Disney kezébe. Phineas és Ferb csatlakozott A bosszúállókhoz, hogy legyőzzék Vörös Koponyát.

Hirdetés

A Disney Channel rajzfilmje, a Phineas és Ferb egy epizód erejéig összefog a Marvel hőseivel, akik elvesztették szuperképességeiket, így a két fiatal feltalálóra hárul a feladat, hogy megmentsék a hősöket és a Földet. Fantasztikus. Úgy értem két ilyen franchiset összerántani elég érdekes, de ez még a jobbik eset, képzeljétek csak el, ha az egyik Bosszúállók rajzfilmben jelennének meg a Disney rajzfilm figurái. Na amíg várunk Joss Whedon bejelentésére, hogy A bosszúállók 2 két újabb taggal bővül, addig megnézhetjük a "Mission Marvel"-re keresztelt epizód előzetesét is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.