Hirdetés

Phineas és Ferb - Sorozatból mozi (Update)

|

A Disney Channel-en hazánkban is nagy sikerrel futó mese valódi humorral, és szórakoztató történetekkel próbálja lekötni a fiatalabb és idősebb rétegeket, be kell valljam, magam is kedvelem.

Hirdetés

Épp ezért lehet jó hír minden nézőnek, hogy a Disney egész estés kiadásban is "harcba" szeretné küldeni Phineas és Ferb-öt, ráadásul a projekt elkészültéért nem más a felelős, mint a Tron: Örökség producere, Sean Bailey. Előzetes jelek szerint a vászonra vitt mozi tartalmaz majd élőszereplős részeket, de a mese lesz többségben. Örülünk, Vincent?

Update: a Disney 2013. júius 26-ra datálta a mese megjelenését, rááadásul forgtókönyvírót is kerítettek a projekt mellé, nem is akárkit, ugyanis a Toy Story 3 írója, Michael Arndt szerződött le a melóra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.