Hirdetés

Piedone nyomában - Bud Spencer dokumentumfilm jön a mozikba

|

Egy legenda közelről.

Hirdetés

Bud Spencert mi magyarok nagyon szeretjük, ezt a tényt nem is nagyon lehet csűrni-csavarni. Annyira szeretjük, hogy képesek vagyunk minden egyes ünnepen újra és újra megnézni azokat a filmjeit, amelyeket egyébként már kismillió másik alkalommal láttunk.

Hirdetés

Király Levente ezt nagyon jól tudja, éppen ezért készített is egy dokumentumfilmet Piedone nyomában címmel, amelyet a hazai mozik február 28-án fognak műsorukra tűzni. A film azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minél átfogóbb képet adjon arról az emberről, aki nézők millióit szegezte és szegezi a tévéképernyők elé. Arról az emberről, aki néhány pofonnal megreformálta a western műfaját (na jó, most picit túlzok, de tény, hogy Az ördög jobb és bal keze elindított valamit a zsánerben, ami azelőtt nem volt divat) és aki Terence Hillel együtt rúgta fenéken az egybites gonosztevők valagát. A Piedone nyomában tartalmazni fog magában beszélgetést magával a Nagy Emberrel, szó lesz sportolói munkájáról, hallunk majd különböző sztorikat róla színésztársaktól, rokonoktól és vélhetően mindenkitől, aki él és mozog és köze volt Carlo Pedersolihoz. Minden jel arra mutat, hogy egy tiszteletteljes, informatív és szórakoztató dokumentumfilmmel lesz dolgunk, amit várunk nagy szeretettel.

Zárásként pedig tekintsétek meg az előzetest:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.