Hirdetés

Pierce Brosnan még 60-on túl sem riad vissza a harctól

|

Hirdetés

Az egykoron 007-es ügynököt megformáló Pierce Brosnan folytatja a Liam Neeson által kitaposott utat, és megmutatja, hogy 60 év felett is vígan lehet valaki akciósztár. Legújabb filmjéből, a No Escape-ből került ki egy friss, rövid jelenet, melyben Brosnan bemutatja, hogyan kell egy lépcsőházban hatékonyan ellátni az életünkre törő emberek baját. https://www.youtube.com/watch?v=evOrkKxHZj0 A No Escape-ben Owen Wilson és Lake Bell egy délkelet-ázsiai országba költöznek, ám pechjükre forradalom tör ki új otthonukba, és máris menekülniük kell onnan. Brosnan lesz az, aki segítségükre lesz a menekülés során. A film augusztus 26-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.