Hirdetés

Pierre Pierre - Jim Carrey felnőtteknek komédiázik

|

Jim Carrey nem tudja ugyanazt hozni, mint régen, mind az I Love You Philip Morris, mind a Mr. Popper pingvinjei gyengén teljesítettek, talán majd a Pierre Pierre c. vígjáték hozza a kellő presztízst és bevételt.

Hirdetés

A Pierre Pierre névre hallgató vígjáték már jó ideje tervezési fázisában rostokol. Jim Carrey a kezdetektől fogva a projekt mellett áll teljes vállszélességgel, de 2008 óta szinte semmilyen előrelépés nem történt a projekt kapcsán, ráadásul Jason Reitman (Egek ura, Juno) is elhagyta a rendezői széket más teendők után nézve. Időközben a stúdiónak sikerült megszereznie a Borat és Brüno filmek alkotóját, Larry Charles-t a direktori teendőkre, a Pierre Pierre azóta jó kezekben van és ha minden igaz, a friss bejelentések szerint nyáron indulhat 30 millió dollárból a forgatás. A filmben Carrey egy beképzelt, önimádó, lusta, láncdohányos, francia származású nihilistát alakít, aki meglovasít egy értékes festményt annak érdekében, hogy eladhassa és elköltözzön a szüleitől. A Pierre Pierre R kategóriás vígjátéknak készül, további szereplőkről jelenleg nem tudunk, a megjelenés 2013-ra tehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.