Hirdetés

Pine, Pratt, Hemsworth és Evans - Chris Pine dalban mondja el, melyikük melyik

|

Az SNL legutóbbi adásában próbált Pine végére járni egy sok éves keveredésnek, végre igazán William Shatner nyomdokaiba lépett és még egy másfél évtizedes magyar vírusvideó feldolgozásával is megörvendeztette a nézőket.

Hirdetés

Hogy a Saturday Night Live (SNL) legutóbbi vendég házigazdája, Chris Pine egyszer és mindenkorra tisztázza a félreértéseket, a legutóbbi adásban szemléltető ábrákkal és az Uptown Girl dallamára írt musicalbetéttel próbálta bizonyítani - kevés sikerrel -, hogy ő bizony egy másik Chris, mint akivel elsőre össze akarnánk keverni. Hogy erre valóban szükség van, mi sem bizonyítja jobban, hogy amikor elmondta, hogy azért van itt, hogy a legújabb A galaxis őrzőit promózza, a közönség teljes természetességgel megtapsolta érte. De még ha a taps vezényletre is volt, számtalan történetet hallottunk már mind a négyüktől, amikor összekeverték őket, bizony nem lehet könnyű jóképű, fehér és sikeres férfi színésznek lenni Hollywoodban.

Hirdetés

A monológ során nem segít sokat Chris Pine kínos helyzetén, hogy maguk a vendéglátói is keverni látszanak őt, Kate Mckinnon is csak a tenyeréből puskázza, hogy a jelenlévő Chris melyik filmekben szerepelt, de roppant kedvesen segít neki megvilágítani, hogy vajon miért is keverik őket össze állandóan. Például mert mind a négyüket Chrisnek hívják, hunyorgósak, borostásak és kigyúrtak, valamint szeretnek szakadt feszülős pólóban és fagyöngyös karkötővel menőzni a reptereken.

A Marvel filmek sikerének köszönhetően Pine egy kissé kilógni látszik a sorból, holott négyük közül ő tört be igazán legelőször a köztudatba a 2009-es Star Trek reboottal - Hemsworth itt még csak rövid mellékszerepben éppen az ő férfi felmenőjét alakította. Sokak obszesszív-kompulzív rendszeretetébe rondított bele azzal, hogy nemhogy a Marvel univerzumához nem csatlakozott, de a DC-n belül is inkább a minden különleges képességet nélkülöző Steve Trevor (nem összekeverni Steve Rogers-szel) karakterét alakítja lelkesen a hamarosan mozikba kerülő Wonder Woman filmben. 

A műsor során sok egyéb jelenetben részt vett, azonban ezek közül kiemelkedik az alakítása az eredeti, William Shatner féle Kirk kapitányként egy okkal elveszett Star Trek epizódban:

Volt egy magyar vonatkozású paródia is a legutóbbi SNL-ben: Speak, a jó szándékú, de kissé elfuserált magyar rapper 2003-ban virálissá vált Stop the War című számát remake-elték az amerikaiak, amelyben Chris Pine remek Varga Miklósként adja át magát a világfájdalomnak. Még hálásak is lehetünk, hogy az SNL klipben a rappert egy szláv fickónak állítják be, míg mi magyarok nyakunkat behúzva kuncoghatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.