Hirdetés

Pinokkió - Robert Downey Jr. lesz Gepettó, Burton rendezi?

|

A Warner Bros. égisze alatt készülhet el a klasszikus Pinokkió mese élőszereplős változata és igazi álomstáb állt össze, hogy elénk varázsolják gyermekkorunk egyik kedvencét.

Hirdetés

A rendezést az a Tim Burton vállalta el, akiből egy ideje kiveszett az a szikra, ami miatt még a Sweeney Tood-ban is szerettük, de a Frankenweenie-ben sokak szerint újra önmaga. Reméljük is, hiszen a Pinokkió feldolgozását nem más fogja vászonra dirigálni, mint Burton, ez pedig az első legjobb hír. A második legjobb, hogy a főszereplő apja, vagyis az életre kelő fabábút megalkotó asztalosmestert, Gepettót nem más fogja eljátszani nekünk, mint Robert Downey Jr., szintén piros pont érte. A harmadik jó hír, hogy a forgatókönyvet az a Jane Goldman írja, aki papírra vetette a Ha/Ver, az X-Men: Az elsők és A fekete ruhás nő szkripteket, tehát igazi minőségre számíthatunk, ha mindenki nyújtja a tőle megszokott színvonalat. A hírhez tartozik, hogy Downey Jr. és Burton hivatalosan még nem szerződtek le a projekthez, de a pletykák szerint már csak annyi hiányzik mindehhez, hogy a nevüket a papír alá firkantsák, a tárgyalások ígéretesen zajlottak. Mit gondoltok a fenti koncepcióról, van létjogosultsága egy ilyen feldolgozásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.