Hirdetés

Piper - Az első kép a Pixar új, cuki kisfilmjéből

|

Hirdetés

Mindig örömmel vesszük, ha a Pixar aranyos és szemkápráztató kisfilmekkel lep meg minket a nagyköltségvetésű animációs filmjeik előtt, ugyanis sohasem lehet tudni, hogy melyik ötlet válik később egész estés projektté. Nincs ez másként a Némó nyomában folytatásának esetében sem, a Szenilla nyomában (Finding Dory) előtt is bemutatkozik egy Pixar-féle rövidfilm, az Alan Berillaro rendezésében készült Piper. A Piper egy éhes sárszalonka-fióka történetét meséli el, aki először hagyja el fészkét annak érdekében, hogy a parton élelem után kutasson. Az egyetlen probléma csak az, hogy az étel a homokban rejtőzik és félelmetes hullámok akadályozzák meg a hozzáférést, kis hősünk pedig fél a víztől. Már van is egy koncepciós rajzunk a cuki kismadárhoz, amit Jason Deamer készített:

Ki tudja, talán ez lesz a következő Agymanók. Vagy Dínó tesó. Mi egyiket se bánnánk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.