Hirdetés

Pippin és Trufa podcastet indít

|

A Gyűrűk Ura rajongók készüljenek!

Hirdetés

A Gyűrűk Ura-trilógiából ismert Dominic Monaghan és Billy Boyd (akik a két bajkeverő hobbitot, Borbak Trufiádokat, azaz Trufát és Tuk Peregrint, vagyis Pippint formálták meg) most újabb kalandba vágnak. Nem, ezúttal nem Frodót kísérik el Völgyzugolyba, hanem felelevenítik a trilógia forgatásának körülményeit egy podcast-sorozat keretein belül. 

Hirdetés

A The Friendship Onion névre hallgató podcast lényege az lesz, hogy különböző sztorikat fognak mesélni arról, milyen volt részt venni ebben a gigantikus projektben, ebben pedig segítségükre lesznek még egyéb stábtagok és színészek is, adott esetben pedig majd rajongói kérdésekre is választ fognak adni. 

A műsor a Youtube-on, valamint az Apple Podcasts-en, illetve a Spotify-on is egyaránt fog debütálni május 18-án és a Kast Mediával közösen készül. Feltételezhetjük azt, hogy a beszélgetés tele lesz vicces momentumokkal és minden bizonnyal rengeteg csemegét fog tartalmazni rajongóknak és laikusoknak egyaránt (bár gyanús, hogy rajongók előnyt élveznek majd).

Mindkét színésznek egyébként A Gyűrűk Ura-trilógia pályafutásuk legismertebb (valamint legelismertebb) darabja, de úgy tűnik, ők ezt nem igazán bánják. És őszintén: mi sem. (Monaghan például a gyatra fogadtatású X-Men kezdetek: Farkas-ban is felbukkant, Billy Boydot pedig a Chucky ivadékában is láthattuk még.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.