Hirdetés

Piranha 3DD - David Hasselhoff és mások a stábban

|

Egyszerűen nem hagyhattam ki ezen fantasztikus, szenzációs hírt így dél tájékában, ugyanis David Hasselhoff aláírt a Piranha 3D folytatására, egyenlőre ismeretlen karakterre.

Hirdetés

John Gulager (A dög 1-2-3) idén november 23-ra tervezi a Piranha 3D folytatását igen csak fantáziadús címmel (Piranha 3DD), és az első részhez hasonlóan szeretne sok nagyobb mellékszereplőt beszervezni. Ebből sikerült is párat összehozni, hiszen aláírt Ving Rhames, Christopher Lloyd és most David Hasselhoff is, aki szerintem leginkább csak életmentőként lesz jelen a filmben. Rajtuk kívül még azért ott figyel Chris Zylka, David Koechner és Paul Scheer is, a Piranha 3DD pedig elődjéhez híven 3D-s köntösben riogatja a nagyérdeműt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.