Hirdetés

Piranha 3DD - Mellesleg poszter is érkezett

|

A készítők nagyon is jól tudják, hogy mitől döglik a légy, hiszen a film azokkal próbálja eladni magát, amire leginkább ugranak a népek: mellek, party, vér, horror, 3D.

Hirdetés

A Piranha 3DD annyira arra gyúr, hogy vígjátékkal átitatott horrornak tűnjön, hogy már lassan önmaga paródiájává válik, ami nem is lenne akkora nagy baj, ha nem rántana magával a mélybe olyan szebb napokat is megélt és tehetséges színészeket, mint Garey Busey vagy épp Christopher Lloyd. A hazai dátumról még nem tudni semmit, de külföldön június elsején debütál a "háromdédés vérengzés", melyben extra gyilkos piranhákkal és gigászi mellekkel találkozhatunk. A további szerepekben: Katrina Bowden (Szextúra, Trancsírák), David Koechner (Paul, Zsenikém), Danielle Panabaker (Péntek 13, A tébolyultak), Allison Mack (Smallville, Hangya boy), Paul Scheer (Piranha 3D, Balek-suli), Chris Zylka (Cápák éjszakája 3D, A Csodálatos Pókember) és Sam Jones III (Smallville, A bátrak hazája).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.