Hirdetés

Pitt lesz Cruise utódja a Mission: Impossible-ben

|

Brad Pitt megerősítette, hogy ő játssza majd Ethan Hunt ügynököt a Mission: Impossible következő részében – vagy legalábbis szeretné.

Hirdetés

A színész azzal indokolta választását, hogy az utóbbi években számos olyan filmben játszott, amelyek érdekes kérdéseket vetettek fel, és a problémák mélyére hatoltak, de egyik sem volt nagy kasszasiker. A Mission: Impossible-sorozat viszont garancia arra, hogy ő is bekerüljön a többszáz milliós bevételt hozó sztárok elitklubjába. Az M:I 5-re azonban még egy kicsit várni kell, egyelőre Tom Cruise akcióiban gyönyörködhetünk majd a negyedik részben, amelynek Mission: Impossible – Fantom protokoll lett a magyar címe. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.