Hirdetés

Pixar rövidfilmek 2. rész - November 14-én jön a DVD!

|

November közepén jön a Pixar rövidfilmjeinek második gyűjteménye DVD korongon, melyen rengeteg szívmelengető alkotás kapott helyet az egyik legnagyobb animációs stúdió prezentálásában.

Hirdetés

A Disney és a Pixar tele van apró kincsekkel! E 12 rövidfilmből álló gyűjtemény pedig igazi kincsesbánya. Több Oscar-díjra® jelölt film is (Legjobb animációs rövidfilm: Presto, 2008, Nappal és éjszaka, 2010, La Luna, 2011) található a lemezen, és egy sor családi kedvenc kíséri őket. A képzelőerő, a játékos kedv és a felsőfokon művelt animációs tudás ünnepe ez a rövidfilm-csokor, mely természetesen felejthetetlen képekkel, bájos történetekkel és szuper szereplőkkel varázsolja el nézőit. Ráadásként érkezik egy rakás extra, amelyekből megismerhetjük a Pixar tehetségeinek kezdeti szárnypróbálgatásait – itt jönnek a már nagymester rendezők, John Lasseter, Andrew Stanton és Pete Docter káprázatos diákfilmjei.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.