Hirdetés

Pixel - így készült a film GoPro kamerával

|

Hirdetés

A Sony Pictures megjelentett egy különleges Így készült videót a lassan kijövő Pixel filmjéről, amiből kiderül, hogy a főbb akciójeleneteket darura rögzített GoPro kamerákkal vették fel. A film a 80-as évek ősjátékait kelti majd életre, melyek ellen egy igazi díszes társaság veszi fel a harcot: Adam Sandler, Kevin James, Peter Dinklage, Michelle Mongahan, John Gad és Brian Cox. https://www.youtube.com/watch?v=rDAiw96h0Mc A Pixelben intergalaktikus földönkívüliek fogják használni a korai számítógépes játékok legismertebb figuráit, hogy támadást indítsanak a Föld ellen egy félreértelmezett kapcsolatfelvétel miatt. Will Cooper elnök (James) ennek megoldására felhívja gyerekkori barátját, Sam Brennert (Sandler), aki most házimozikban utazik, de régen videójáték bajnok volt. Ő vezeti majd azt a csapatot, ami  hozzá hasonló bajnokokból verbuválódott (Dinklage, Gad, plusz a fegyverszakértő Monaghan). Feladatuk, természetesen, hogy legyőzzék Pacmant és társait, és megmentsék a világot. A filmet Chris Columbus rendezte, forgatókönyvírók: Tim Herlihy és Timothy Dowling. A Pixel egy ugyanilyen nevű rövidfilmből készült Patrick Jean jóvoltából. Magyarországon július végén láthatjuk a mozikban.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.