Hirdetés

Plakátot és teasert kapott a Harry Potter-színdarab

|

Hirdetés

Már egy ideje tudni lehet, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük című spinoff mellett az eredeti Harry Potter-történet is folytatódik - azonban rendhagyó módon nem könyv és nem is film, hanem egy színdarab formájában. A Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) címet viselő előadást két részletben állítják majd színpadra a londoni Palace Theatre-ben 2016 nyarán. A színdarabot maga J.K. Rowling írta Jack Thorne-al és John Tiffany-val közösen - utóbbi úriember egyben a rendező is. Az előadáshoz kedvcsinálóként már elkészült egy plakát és egy pár másodperces teaser is kedvcsinálóként.

A színdarab - a hivatalos oldal szerint- ott veszi majd fel a történet fonalát, ahol a Harry Potter és a Halál Ereklyéi utolsó jelentében elbúcsúztunk a szereplőktől - vagyis tizenkilenc évvel Harry és Voldemort végső összecsapása után.  Itt Harry már férj és három iskolás gyerek apja. A gondok akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy a Potter-családnak nem olyan könnyű megszabadulni a múlttól, amit Harry legkisebb fia, Albus sorsán kénytelen megtapasztalni - apa és fia pedig együttes erővel próbálja legyőzni az újra feltámadó sötétséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.