Hirdetés

A Warner Bros. filmet készít Plastic Manről

|

A DC Comics önjelölt gumiembere hamarosan önálló mozifilmet kap, már a forgatókönyvíró is megvan hozzá.

Hirdetés

Amíg a fél világ az új Bosszúállók előzetese miatt futkos fel-alá örömében, addig a The Hollywood Reporter jelentése szerint a Warner Bros. filmet fog készíteni a DC szuperhősök egyik mára már elfeledett tagjáról, Plastic Manről. 

Hirdetés

Plastic Man karakterét még Jack Cole találta ki 1941-ben a Quality Comics számára, amit később a DC vett meg tőlük mielőtt még a cég végleg lehúzta volna a rolót. Polgári nevén Patrick "Eel" O'Brian eredetileg nem a jófiúk között foglalt helyet, hiszen munkakörét tekintve mackós volt, azaz széftörő. De ahogy lenni szokott az egyik akció során baleset érte, és egy különleges kemikáliával érintkezve teste gumivá vált, ezáltal bármely tárgy, anyag, személy alakját képes felvenni. Ez hozta el számára a megváltást is, mert előbb beállt rendőrtisztnek, majd később az Igazság Ligájába is csatlakozott.

A film forgatókönyvét Amanda Idoko fogja jegyezni, aki a Plastic Man mellett a Breaking News In Yuba Country c. alkotásával fog debütálni önálló íróként. A rendezőről még sajnos nincsen semmi hír, nem körvonalazódott egy direktor sem még, de az előzetes információk alapján, jó ütemben halad a projekt. Premier dátumról nem esett szó.

Ti ismertétek ezt a szuperhőst, olvastátok valamelyik kötetét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.