Hirdetés

Playing the Field - Vígjáték a Hét élet készítőjétől

|

Dráma után Gabriele Muccino szeretné magát kipróbálni a vígjáték kategóriában is, ezért gőzerővel folynak a Playing the Field munkálatai Gerard Butler-rel és Uma Thurman-nel.

Hirdetés

A Playing the Field sztorija szerint egy volt profi atléta próbálja megváltani nem túl sikeres múltját edzőként a fia focicsapatában, hogy rájöjjön: képtelen ellenállni a játékosok fáradhatatlan és elbűvölő anyukáinak. Igazi fergeteges vígjáték van kilátásban Gerard Butler, Uma Thurman, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones, Judy Greer és Jessica Biel bevonásával! A március 15-én várható vígjátékot tehát A boldogság nyomában és a Hét élet rendezője, Gabriele Muccino mutatja be nekünk és nem kis háttérrel, hiszen produceri szinten Kevin Misher (Skorpiókirály, Közellenségek) és Jonathan Mostow (Terminátor 3, Hancock) segít be neki, míg a forgatókönyvet az Elbaltázott nászéjszaka és a Kő egy csapat! írója, Robbie Fox hozta össze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.