Hirdetés

PLETYKA: 2018-ban jöhet az X-Men/Fantasztikus négyes crossover?

|

Hirdetés

A Fox tavaly egy igazi bravúrt mutatott be, amikor összehozta az X-Men univerzum két különböző idősíkját Az eljövendő múlt napjaiban. Most azon ügyködnek, hogy két különböző szuperhős csapatot boronáljanak össze, ráadásul, ha hihetünk a pletykáknak akkor franchiseokon átívelő egyesülésről beszélhetünk. A stúdió jelenleg a Fantasztikus négyes jogai felett is rendelkezik, így nem elképzelhetetlen a kollaboráció, pláne úgy, hogy két stúdió között is volt már erre példa. A Latino Review információ szerint a Fox 2018-ban összekívánja kapcsolni a Fantasztikus négyes és az X-Men franchiseokat, habár utóbbinak kérdéses marad a fennmaradó szereplőgárdája, hiszen a jövőre érkező X-Men: Apokalipszis nem egy, mutánst alakító színész utolsó "X" filmje lesz. A crossover létrejöttét továbbá az is befolyásolni fogja, hogy az idén augusztusban érkező Fantasztikus négyes reboot mennyire nyeri el a közönség tetszését, és lesz-e egyáltalán értelme a későbbiekben is rájuk építeni. Kíváncsian várjuk, hogy mit fog produkálni Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan és Jamie Bell, Josh Trank irányítása alatt. Mit szóltok, jöhet az X-Men/Fantasztikus négyes corossver?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.