Hirdetés

Pletyka: Boba Fett még nagyobb szerepet kaphat a The Mandaloriant követően

|

A Lucasfilm kiemelt szerepet szán a televíziónak a Star Wars jövőjében.

Hirdetés

Egyre nehezebb követni a The Mandalorian második évadáról keringő félhíreket és feltételezéseket, mindenesetre azt több megbízható portál egyaránt megerősítette, hogy Boba Fett is benne lesz, méghozzá az előzménytrilógiában Jango Fettet játszó Temuera Morrison megformálásában. Ehhez kapcsolódik egy új, nehezen hitelesíthető forrásból származó pletyka, miszerint a mandalori fejvadászt talán nem csupán Din Djarin történetében láthatjuk majd.

Hirdetés

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger egy részvényeseknek tartott februári konferencián már utalt arra, hogy a The Mandalorian folytatásában több olyan karakter is felbukkanhat, akik a későbbiekben a saját útjukat járhatják különálló produkciókban. Erre alapozva egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a sorozat backdoor pilotként szolgáljon egy potenciális Ahsoka spinoff-sorozathoz, és most a FandomWire arról is beszámolt, hogy a Lucasfilm elkezdett előkészíteni egy Boba Fettre koncentráló, Disney+-ra szánt filmet vagy sorozatot.

Fontos megint aláhúzni, hogy ez a híresztelés fenntartásokkal kezelendő, ugyanakkor Boba Fett epizódszereplő volta ellenére lett a filmsorozat egyik legnépszerűbb karaktere, olyannyira, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet kudarca előtt a Disney önálló filmet akart készíteni a szereplésével. Habár a The Mandalorian mintha ezt az elvetett koncepciót szerette volna kiváltani, talán sorozat helyett film formájában még mindig tudna újat mutatni Boba Fett, mondjuk A Jedi visszatérben látottak utáni pályafutására koncentrálva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.