Hirdetés

Pletyka: Doomsday a Man of Steelben?

|

Újabb teória látott napvilágot a nyári Man of Steelel kapcsolatban.

Hirdetés

A híresztelést egy fickó indította el, aki a Wetának dolgozik. (A Weta Digital számítógéppel létrehozott filmes grafikával, vizuális effektekkel foglalkozó cég Új-Zélandon. A vállalatot Peter Jackson, Richard Taylor és Jamie Selkirk alapította 1993-ban, hogy elkészítse a Mennyei teremtmények című film digitális effektjeit. 2007-ben Joe Letteri lett a cég igazgatója. A Weta Digital több Oscar-díjat ás BAFTA-díjat nyert.) A pletyka lényege az, hogy a férfi szerint 5, a különleges effektekkel foglalkozó munkatársa egy "Creature"-ön, tehát egy "Teremtmény"-en dolgozik, ami benne lehet a Man of Steelben. Szerinte ez nem más, mint Doomsday. Szintén ő mondta még tavaly év végén, hogy "a filmnek akciódús, robbanással teli nyitása lesz". Hogy a híresztelések közül mi valósul meg, azt június 20-án meglátjuk a magyar mozikban. Ti szeretnétek Doomsday-t a filmben látni?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.