Hirdetés

Pletyka: James McAvoy a Holló főszereplője lesz?

|

Alex Proyas 1994-es filmje arról szólt, hogy Eric Draven visszajön a halálból, hogy megbosszúlja a menyasszonya meggyilkolását.

Hirdetés

Rendezőként először Stephen Norrington dolgozott a filmen, majd nézeteltérések miatt átadta a lehetőséget Juan Carlos Fresnadillonak, de ő is otthagyta a projektet. Jelenleg F. Javier Gutiérrez ül a rendezői székben arra várva, hogy elkezdjék a forgatást. Főszereplőnek először Bradley Coopert mondogatták, majd Channing Tatum és Mark Wahlberg neve is szóba jött. Most pedig kiderült, hogy James McAvoy-jal tárgyalnak, aki hajlik az egyeszségre. 1994-ben Brandon Lee játszhatta Dravent, de Bruce Lee fia a forgatás alatt hunyt el, mikor éles töltény került az egyik fegyverbe. Készült még néhány rész, de egyre alacsonyabb színvonalat tudtak felmutatni. Szerintetek jó lenne a szerepre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.