Hirdetés

Pletyka: Joseph Gordon-Levitt lehet Dr. Strange

|

A hivatalos megerősítésekig tovább zakatol a pletykarovatunk, ezúttal a Dr. Strange mozi főszereplőjét találgatjuk, aki akár Joseph Gordon-Levitt is lehet a legújabb értesülések alapján.

Hirdetés

A Latino Review tudni véli, hogy a Marvel azt szeretné, ha Joseph Gordon-Levitt bújna Dr. Strange bőrébe a mágiára támaszkodó szuperhős saját filmjében. A Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer által írt forgatókönyv állítólag egy korai 30-as éveiben járó színészt követelnek meg, amely tökéletesen illik Levitt fizimiskájára. Feltéve, hogy ez igaz, akkor igen csak meglepő, hogy a DC uralta A sötét lovag: Felemelkedés Robinja után a Marvel is igényt tartana a színész szolgáltatásaira egy igen csak meghatározó karakter esetében. A Latino Review mindazonáltal nyugalomra int mindenkit, aki fellelkesült, ugyanis szerinte Levitt csupán egy lehetséges opció a sok közül, ami a Marvel illetékesei fontolgatnak és még tárgyalóasztalhoz sem ültek a fiatal színésszel, így valóban megmarad az egész a pletyka szintjén. Ennek ellenére ti szívesen látnátok Joseph Gordon-Levitt alakításában Doctor Strange-et?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.