Hirdetés

Pletyka: Vincent D'Onofrio visszatérhet Kingpinként

|

Örülnénk neki.

Hirdetés

Így, hogy a Netflix kaszálta a Daredevil-sorozatot (sokak nagy bánatára), függőben vannak azok a karakterek, akiket megismerhettünk ezekben az epizódokban. Most azonban valami reménysugár csak felcsillant, ugyanis jelen állás szerint egyáltalán nincs kizárva, hogy a Daredevil-sorozatban Wilson Fisk szerepében felbukkanó Vincent D'Onofrio visszatér majd az egyik tervezett Marvel-szériában. 

Hirdetés

A kérdéses sorozat állítólag a Jeremy Renner-által fémjelzett Hawkeye lesz, amelyben az íjászkodó Bosszúálló-tagot láthatjuk majd két évvel a Végjátékban történtek után. A sorozatban megismerhetjük majd Kate Bishopot is, akit Clint fog szárnyai alá venni és akit majd Hailee Steinfeld fog megformálni. Hogy miként jön mindehhez Wilson Fisk, egyelőre nem tudjuk, legalábbis cselekményileg semmiképpen nem tudunk szolgálni információval. Amit tudni vélünk, az is inkább teória (amely a redditen kapta fel a fejét, bizonyos teóriákra és meg nem nevezett forrásokra hivatkozva), viszont olyan teória, amelyet a twitter-oldalán még maga Vincent D'Onofrio is kedvelt és közzétett:

Ez persze alapvetően önmagában nem jelent és nem erősít meg semmit, de a gyanú egyre erősebb és még az is sokatmondó lehet, hogy azóta a színész visszakozott a lájkot illetően - nyilván vagy azért, mert rájött, hogy félrevezető, vagy azért, mert olyat lőtt le, amit még nem szabadott volna. Senki ne vegyen tehát biztosra semmit. 

A sorozat maga valamikor az ősz folyamán fog debütálni a Disney+-on, Steinfeld és Renner párosán kívül pedig láthatjuk még Vera Farmigát, a Fekete Özvegyben már felbukkant Florence Pugh-t, Tony Daltont, Zahn McClarnont. A Hawkeye írója Jonathan Igla, a showrunnerek pedig Amber Finlayson és Katie Ellwood. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.