Hirdetés

Pó felcsap mentornak a Kung Fu Panda 3 legújabb trailerében (Frissítve)

|

Hirdetés

A DreamWorks kidobta az internetre a legújabb Kung Fu Panda 3 előzetest, melyben Pónak láthatóan élete legnagyobb feladatával kell szembenéznie, ugyanis tanítványból végre valahára mesterré kell válnia. A helyzetet csak nehezíti, hogy ugyanolyan bohém és szórakozott pandákat kell megtanítania a kung fura, mint amilyen ő maga is. Vajon lesz hozzá elég türelme? Az előzetes alapján a franchise-ra jellemző humorból ezúttal sem vesznek vissza Jack Blackék, igaz a főgonosz egyelőre súlytalannak tűnik ebben a közegben. Remélhetőleg a vásznon majd félelmetesebbnek fog hatni a Kung Fu Panda világának első természetfeletti erővel bíró karaktere. Frissítés: megérkezett a magyar szinkronos változat is. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=kugoTki8KVs Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=fGPPfZIvtCw A bevált szinkronhang gárdához (Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu, David Cross, Seth Rogen és Dustin Hoffmann) a Kung Fu Panda 3-ban csatlakozni fog Bryan Cranston, aki Pó apjának kölcsönzi majd a hangját, a főgonosz Kai pedig J.K. Simmons orgánumában szólal majd meg. Ti mit szóltok a trailerhez? Kíváncsiak vagytok rá, hogy Pó hogyan birkózik meg a mentori feladatokkal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.